Habár éppen ez a fajta esetlenség teszi némely fotóinkat olyan különlegessé, nem kell örökké a kezdők szerencséjére hagyatkoznunk, ha lehetünk profik is.

Elkapni a megfelelő pillanatot nemcsak szerencse, hanem érzék kérdése, a siker mégis akkor teljes, ha az elcsípett momentum nem megy a képminőség rovására.

Korlátlan alkotói szabadság egy kompakt kivitelezésben

Ki ne szeretné esztétikus és magas minőségű képekkel gazdagítani az Instagram profilját, vagy többé nem csak pixeles, fakó képeket posztolni a nyaralásról? Aki emellett szívesen készít portrékat, divatfotókat is, vagy akár órákig sétálgat a városban a megfelelő életképre vadászva, számára igazán megbízható társ lesz a Panasonic legújabb fejlesztése.

A Lumix GX9 egy olyan csúcstechnológiás fényképezőgép, amellyel exponálás közben akár hátrafelé is sétálhatsz, anélkül, hogy bemozdulna a végeredmény, de a legmerészebb szögekből is fotózhatsz vele, mégsem kell ehhez elhasalnod a járdán.

Ez pedig csak néhány előnye a Lumix GX9-nek, amely amellett, hogy a legpraktikusabb funkciókkal bír, stílusos és kompakt kialakításának köszönhetően elegáns kiegészítőként társad lehet a mindennapokban is.

Kíváncsi vagy, hogy mi a többszázezres követőtáborral büszkélkedő influencerek és divatbloggerek titka? Egy biztos, az esztétikus portfóliójukhoz magasan hozzájárul a kifogástalan képminőség, amelyben a Lumix GX9 modellje sem hazudtolja meg önmagát. 20,3 MP-es, alul áteresztős szűrő nélküli képérzékelője kategóriájának legjobb képminőségét garantálja, hogy képeid méltó minőségben gyűjtsék be az elismeréseket. Legyen szó egy közeli felvételről, egy ékszerről vagy csak egy katicáról a harmatos levélen, a bámulatos színvonal garantált.

Rugalmasság és stílus a tökéletes fotóért

A divat és streetstyle fotózás szerelmesei fellélegezhetnek, többé nem kell földön kúszva exponálni a tökéletes szög eltalálásáért vagy rettegni, hogy a modell sétálás közben bemozdul a fotón, a Lumix GX9 minderre megtalálta a megoldást. Dönthető elektronikus képkeresője, az LCD lehetővé teszi bármely látoszög kényelmes alkalmazását, különleges világítások megtalálását, ezáltal korlátlan szabadságot nyújtva alkotójának.

Kettős képstabilizátorának köszönhetően a modell akkor is éles marad, ha teleobjektívet használunk és dinamikus mozdulatokra instruáljuk, így nem kell többé állvány az éles, mégis élettelteli képek komponálásához.

Vintage hatás azonnal

Bizonyára nemcsak a közösségi oldalak sztárjai szeretik élénkebbé tenni fotóikat egy-egy izgalmas szűrővel. A Lumix GX9 beépített intelligens funkcióinak köszönhetően már fényképezés közben beállíthatjuk kedvenc effektjeinket, ezzel elkerülve az utólagos szerkesztés folyamatát. Legyen szó fekete-fehér, 70-es, 80-as vagy akár a 40-es évek felidézéséről, a kamera szűrői számtalan lehetőséget nyújtanak majd a hozzánk legközelebb álló stílus képviseletére.

Nemcsak a divatfotózásokon van szükség éberségre, ezzel a modellel viszont többé nem csak a fotóson múlik a szemfüles kattintás. Ez a fényképezőgép akár 30 képet is képes rögzíteni egy másodpercen belül, a legfontosabb pillanatok megőrzése érdekében. 4K PHOTO funkció segítségével a tetszőleges képkockákból nagyfelbontású állóképeket készíthetünk, az egymást követő fotókból pedig akár egy teljesen új pillanatot is kaphatunk.

Ha mindez nem lenne elég, a kényelem és praktikusság jegyében a gép expozíciótárcsája és fókuszkarja annyira értelemszerű kialakítású, hogy az exponálás pillanata gördülékenyebbé vált bármelyik korábbi kialakításnál.

Többé nem kell órákig tutorialokat nézegetni arról, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet fényképezőnkből, a Lumix GX9-cel a kreativitásnak már a technológia nem szab határt.

A legjobb az egészben pedig az, hogy kompakt kialakításának köszönhetően kedvenc táskádban is pont elfér, így mindig veled lehet a legszebb pillanatoknál.

X