Nincs kép

A National Geographic Society sokat próbált utazói, szakavatott világcsavargói folyton-folyvást járják glóbuszunk pazar tájait, érdekes országait. De nemcsak a díszleteket bámulják meg - a kulisszák mögé, a nemzetek, népek, kultúrák titkaiba is örömest bepillantanak. Vérbeli felfedezőként összegyűjtött tapasztalataikat, bölcs tanácsaikat osztják meg az utazni vágyó olvasóval a National Geographic Traveler sorozatának köteteiben.

A kötet tartalmából:

AZ UTAZÁS MEGTERVEZÉSE: Rövid az idő, tenger sok a látnivaló - hogyan állíthatjuk össze a legokosabban nápolyi és dél-olaszországi utazásunk menetrendjét?
KALANDRA FEL!: Nyelvtanfolyam Olaszország szívében, az Etna meghódítása és tarantella ünnepségek - megannyi különleges, kihagyhatatlan élmény.
BENNFENTES TIPPEK: Csak a beavatottak számára ismerős helyek, fontos tudnivalók - a National Geographic fotósainak, újságíróinak, szakértőinek kincset érő tanácsai.
SÉTÁK ÉS AUTÓS TÚRÁK: Séta Nápoly történelmi óvárosában, autós kirándulás a bámulatos Amalfi-parton, Puglia román kori városkáinak felfedezése - részletes leírással, térképpel.
KIRÁNDULÁSOK: A Sila-hegység vadonja és Közép-Szardínia ősi falvai - háborítatlan zugok, rejtelmes délolasz tájak.
NE HAGYJUK KI!: Különösképpen ajánlott helyek és programok.
FÉNYKÉPEK, ILLUSZTRÁCIÓK ÉS TÉRKÉPEK: Gazdagon illusztrált segédlet az úti célok kiválasztásához, a tájékozódáshoz, a tartalmas és szórakoztató időtöltéshez.

 

ISBN: 6155105180
ISSN: 2060-8659
Kötésmód: cérnafűzött kartonált
Oldalszám: 240
Méret [mm]: 134 x 214 x 14
Tömeg [g]: 430

 

25% kedvezmény csak a National Geographic magazin olvasóinak!

Rendelje meg most extra kedvezménnyel, 4500 Ft helyett 3375 Ft-ért!