Az 1888-ban alapított National Geographic Society a világ egyik első számú tudományos és oktató szervezete. Támogatásával eddig több mint tízezer tudományos kutatás, felfedezés és oktató program valósult meg.

Legyen Ön is a National Geographic Magyarország előfizetőjeként tagja a világ legnagyobb tudományos társaságának, és előfizetőként támogassa a magyar tudósok, kutatók és felfedezők munkáját.

  • A National Geographic magazin olvasójaként az előfizetési díjak 1%-áról most Ön rendelkezhet.
  • Szavazzon az Ön által kiválasztott jelöltre! Szavazatát a következőképpen adhatja le: Kattintson az egyes jelölteknél található gombra, majd a lap aljára görgetve, e-mail címe magadása után klikkeljen a SZAVAZOK gombra! Egy e-mail címről csak egy jelöltre lehet szavazni és minden esetben a legelőször leadott szavazat számít.
  • Szavazatát 2016. január 15. és 2016. február 15. között adhatja le.
  • A legtöbb szavazatot kapott személy részére a 2016. január 1. és 2016. december 1. között befizetett előfizetési díjak nettó összegének 1%-át a National Geographic magazin összegyűjti, és év végén a legtöbb szavazatot kapott személy részére átadja.
  • A győztest bemutatjuk az ng.hu oldalon és tervezetten a magazin 2016. márciusi lapszámában.
  • Ha szeretne most 40% kedvezménnyel egy évre előfizetni a magazinra, és előfizetése 1%-ával egy magyar tudományos személyiség munkásságát támogatná, akciós ajánlatunkat itt találja.
    Az éves előfizetés díja most 10 740 Ft helyett mindössze 6 480 Ft.

A szavazás további részletei és szabályzata